گریتینگ کامپوزیت

گریتینگ کامپوزیتی یا گریتینگ FRP یا گریتینگ GRP از رزین و الیاف شیشه تولید گردیده اند. نحوه تولید گریت GRP به دو صورت قالبگیری و پالتروژن می باشد. ضخامت و ابعاد پنجره های گریتینگ با توجه به محل مصرف و نوع محیط متغیر میباشد. گریت کامپوزیتی قابلیت استفاده در محیط های مختلف را دارا میباشند. گریتینگ کامپوزیتی یا گریتینگ فایبرگلاس بر خلاف گریت های فلزی دارای وزن بیشتر و قابلیت تحمل تنش های مکانیکی بالاتری می باشند. گریت FRP بیشترین کاربرد را در محیط های خورنده (صنایع شیمیایی، پتروشیمی، نفت و گاز) را دارا میباشند. گریت FRP یا گریتینگ GRP از رزین های پلی استر یا وینیل استر به همراه الیاف شیشه تولید میگردند.

مقاله پیشنهادی: مخزن گالوانیزه

مزایای گریتینگ کامپوزیتی

از جمله مزایای گریتینگ کامپوزیت عبارتند از:

  1. استحکام ویژه بسیار بالاتر در مقایسه با گریتینگ های گالوانیزه
  2. عایق حرارت و عایق جریان الکتریسیته
  3. مقاومت محیطی بسیار بالا
  4. مقاومت شیمیایی بالا
  5. قابلیت ایجاد سطح زبر بر روی گریتینگ جهت جلوگیری از لیز خوردن
  6. قابلیت جابجایی آسان
  7. قابلیت ارتجاعی بالا
  8. برشکاری و سوراخکاری بسیار آسان
  9. تنوع بسیار بالا در شکل ظاهری

مزایای گریتینگ کامپوزیتی

گریتینگ کامپوزیت قابلیت تولید در ابعاد ۱/۲ متر در ۳/۶۶ متر می باشد.

محصول پیشنهادی: مخزن پلی اتیلن

گریتینگ فایبرگلاس

گریتینگ کامپوزیت به نام های گریت های GRP و یا گریتینگ فایبرگلاس (FRP ) شناخته میشوند. گرینینگ کامپوزیت ترکیبی از الیاف و رزین می باشند که امروزه به صورت گسترده جایگزین گریت های فلزی گردیده اند. گریت های گالوانیزه دارای وزنی سبک تر بوده و مقاومت شیمیایی و محیطی بسیار بالاتری نسبت به گریت گالوانیزه دارند. گریتینگ ها قابلیت طراحی و ساخت با مقاومت شیمیایی بسیار بالا را دارند. گریت های کامپوزیتی بالاترین کاربرد را در محیط های شیمیایی یا مرطوب دارا می باشند.

محصول مرتبط: مخزن کامپوزیت

گریتینگ کامپوزیتی سه دسته می باشند

گریتینگ های مولد : ابعاد تعریف شده این گریتینگ ها ۱۲۲۰ در ۳۶۶۰ میلیمتر می باشد که دارای چشمه هایی با ابعاد ۳۸ در ۳۸ میلیتر هستند. ضخامت این نوع گریتینگ کامپوزیتی از ۲۵ میلیمتر تا ۳۸ میلیمتر می باشد.

گریتینگ کامپوزیت پالترود: این نوع گریتینگ های FRP با اسمبل نمودن پالترود های کامپوزیت I و T شکل میگیرند و به یکدیگر چسبانده می شوند. گریت های GRP پوشش دار: این گریت های کامپوزیتی ترکیبی از ورق های عاجدار و گریتینگ های فایبر گلاس بوده که در هنگام تولید به یکدیگر جوش می خوردند و شکل نهایی را به خود میگیرند.

کاربرد گریتینگ های فایبرگلاس

کاربرد گریتینگ های فایبرگلاس

گریتینگ GRP را میتوان جهت استفاده در حوزه های زیر پیشنهاد داد: درب های منهول کامپوزیت نردبان ، روکش و سازه پله، کاور کانال، پوشش کف، عرشه ،آشغال گیر ضخامت های تولید گریتینگ کامپوزیت و گریتینگ فایبرگلاس ضخامت های متفاوتی دارند.

در فرایند تولید این گریتینگ GRP ضخامت آن تعیین میشود. ضخامت گریت کامپوزیت متفاوت است و به طور کلی از ۳۰ میلیمتر تا ۸۰ میلیمتر می باشند. ابعاد روزنه های گریت های فایبرگلاس ۳۸ میلیمتر و ۳۸ میلیمتر می باشد.

محصول پیشنهادی: دریچه منهول کامپوزیت

ارسال یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *